•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

در شب بررسی و نقد آثار ابوالحسن مویدی/ روزنامه‌نگار در زوم دو ساله شد

دومین سالروز روزنامه نگار در زوم و بیست و چهارمین نشست روزنامه نگار در زوم و در شب بررسی و نقد آثار ابوالحسن مویدی مدیر مسئوول و سردبیر دو روزنامه میلاد لارستان برگزار شد.

دراین نشست کوروش کمالی سروستانی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس،در فرازی کوتاه هزارگان میلاد لارستان را تبریک گفت و با تمجید از شخصیت ابوالحسن مویدی سردبیر روزنامه میلاد لارستان افزود:۲۵ سال پیش وقتی که جناب مویدی میلاد لارستان را منتشر کردند،موهایشان مشکی بود و روزنامه شان بی رنگ اما اکنون روزنامه شان رنگی و موهایشان سپید است!در واقع او در این ۲۵ سال رنگ خود را به روزنامه اش داده و باید پایمردی و صفا و صمیمیت و درستی و اخلاق ایشان را ستود

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 4 شهریور، 1396 (519 مشاهده)

کمالی سروستانی: برادران فقیری، راویان روح تاریخ شیراز هستند


مراسم نکوداشت امین و ابوالقاسم فقیری دو نویسنده و پژوهشگر نامدار فارس برگزار شد؛ در این رویداد نشان مفاخر استان فارس به برادران فقیری اعطا شد.

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در این رویداد برادران فقیری را راویان روح تاریخ شیراز خواند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 30 مرداد، 1396 (545 مشاهده)

بیست و سومین نشست روزنامه نگار در زوم / کمالی سروستانی: خبر به عصر تعاملی بازگشته است


مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس، دنیای امروز را دنیای تعامل در حوزه ارتباطات خواند؛ دوره‌ای که خبرنگاران در اتاق شیشه‌ای توسط کنشگران شبکه‌های اجتماعی رصد می شوند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 13 مرداد، 1396 (546 مشاهده)

وزیر ارشاد: هنوز نسبت بین فرهنگ و دولت را تبیین نکرده‌ایم/ کمالی: کسب توانایی در گرو پاسداشت فرهنگ است


جشن برگزاری هزارمین نشست و درس‌گفتار مرکز فرهنگی شهر کتاب  با حضور اصحاب فرهنگ و اندیشه و مدیران فرهنگی در این مرکز برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 12 مرداد، 1396 (496 مشاهده)

روایت کمالی سروستانی از «داستان شیراز»
کتاب «داستان شیراز» با آثار نویسندگانی که هر یک به گونه‌ای در داستان‌های خود به شیراز پرداخته‌اند منتشر شد.

کتاب «داستان شیراز» شامل آثار نویسندگانی چون صادق هدایت، رسول پرویزی، صادق چوبک، سیمین دانشور، صادق همایونی، ابراهیم گلستان، ابوالقاسم فقیری، امین فقیری، ابوتراب خسروی، شهریار مندنی‌پور، اکبر صحرایی، محمد کشاورز و آگاتا کریستی  توسط انتشارات دانشنامه فارس به چاپ رسیده است .

کوروش کمالی سروستانی، مدیر دانشنامه فارس، در این کتاب که نخستین دفتر «داستان شیراز» است، بر آن باور است که: ادبیات، سرگذشت پرفراز و نشیب زندگی جوامع بشری است که در قالب‌های گوناگون به نمایش درآمده، هویت خویش را بر مخاطبان خود آشکار می‌کند. هنرمندان خلّاق عرصه‌های گوناگون این هنر،  در اقصا نقاط جهان با به کار بردن اندیشه‌های آرمانی و انسانی و نیز خلاقیت‌های ویژه هنری، برآنند تا بازتاب زندگانی اجتماعی، فردی، فرهنگی، سیاسی و هنری مردمان عصر خویش را به تصویر کشند و در لابه‌لای آن، خواسته‌ها، افتخارات، اندوه‌ها و دل‌تنگی‌های بشری را به نمایش بگذارند. از همین روست که در قلمرو ادبیات، پیوند میان شهر و ادب به گونه‌ای خاص ایجاد شد؛ درست از زمانی که «شهر» معنایی تازه یافت و انسان با پدیده‌ای نو روبه‌رو شد

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 10 مرداد، 1396 (478 مشاهده)

طنز فارسی در کانادا/ کمالی سروستانی: آثار سعدی سرشار از طنز و شوخ طبعی است


نخستین سمپوزیوم بین‌المللی طنز فارسی همزمان با کنفرانس سالانه انجمن جهانی طنزپژوهی (ISHS) در دانشگاه مونترال کانادا با حضور جمعی از طنزپژوهان ایران و جهان برگزار شد.

در این رویداد، کوروش کمالی سروستانی، مدیر مرکز سعدی‌شناسی، درباره «طنازی سعدی در کلام» به ایراد سخن پرداخت.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 27 تیر، 1396 (525 مشاهده)

کمالی سروستانی تاکید کرد: لزوم کوچ روزنامه‌ها از خبر به تحلیل و گزارش


بیست و دومین نشست روزنامه نگار در زوم با نقد آثار حسین امیری سردبیر روزنامه شیراز نوین شامگاه گذشته در سالن اندیشگاه مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس،برگزار و منتقدان آثار وی را مورد نقد و بررسی قرار دادند. 

کوروش کمالی سروستانی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در این نشست با اشاره به دوره کوتاه انتشار روزنامه شیراز نوین و مسیری سختی که در ادامه راه خواهد داشت بر لزوم کوچ بزرگ روزنامه از خبر به تحلیل و گزارش تاکید کرد و گفت:اگر روزنامه ها محور کار خود را از خبر به گزارش و تحلیل و یا گپ و گفت های اختصاصی تغییر ندهند،نمی توانند اعتماد مخاطب را جلب کنند و در نهایت در رقابت با فضای مجازی میدان مسابقه را به آنها واگذار می کنند

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 2 تیر، 1396 (517 مشاهده)

همنشینی سعدی و هوگو در پاریس

مرکز مطالعات هوگو وابسته به دانشگاه پاریس هفت میزبان همایش «سعدی و ویکتور هوگو» بود.

پس از برگزاری همایش‌های «سعدی و پوشکین»، «سعدی و یونس امره»، «سعدی و سروانتس»، «سعدی و متنبی» و «سعدی و کنفوسیوس» در پنج سال گذشته، همایش «سعدی و ویکتور هوگو» با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فرانسه، معاونت فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی و مرکز مطالعات هوگو وابسته به دانشگاه پاریس هفت در تالار کنفرانس کاپیتال پاریس با حضور سعدی‌پژوهان و هوگوپژوهان و نیز علاقه‌مندان به گفت‌وگوی فرهنگی شاعران کلاسیک ایران و فرانسه برگزار شد.

در این رویداد یک‌روزه که با حضور احمد جلالی سفیر ایران در یونسکو و جمال کامیاب رایزن فرهنگی ایران در پاریس برگزار شد، پژوهشگران ایرانی و فرانسوی درباره شخصیت، آثار و افق‌های مشترک اندیشگانی، شاعرانه و اخلاقی سعدی و هوگو سخن گفتند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 22 خرداد، 1396 (544 مشاهده)

در 27سالگی انجمن/ انتشار چهارمین دفتر یاران یکشنبه به همت دانشنامه فارس
انجمن ادبی، هنری و فرهنگی "یاران یکشنبه" هفدهم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۶ بیست و هفتمین سال فعالیت ادبی و هنری خود را آغاز و به همین مناسبت نیز چهارمین دفتر خود را با همین عنوان منتشر کرد؛ این دفتر که با کوشش کوروش کمالی سروستانی و توسط دانشنامه فارس منتشر شده، دربرگیرنده سه بخش مختلف "مقاله‌ها"، "داستان، شعر و هنر" و "یاد یاران" است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 15 خرداد، 1396 (706 مشاهده)

مدیر کتابخانه ملی فارس در مراسم گرامی‌داشت روز اسناد ملی و میراث مکتوب: میراث مکتوب پایه تاریخ هر کشور است


مراسم گرامی‌داشت روز اسناد ملی و میراث مکتوب در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد؛ در این رویداد از آرشيويست‌هاي نمونه، اهداگران اسناد و كارشناسان برتر حوزه اسناد ملی و نیز دستگاه های برتر در حوزه اسناد استان تقدير شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 22 اردیبهشت، 1396 (578 مشاهده)

بررسی کار و تلاش در آثار سعدی در گفت‌وگو با کوروش کمالی سروستانی: ادبیات، برنامه توسعه نیست

ایرانیان به عنوان مردمانی شیفته شعر شناخته می‌شوند، اما هر شاعری این بخت را نیافته که اثرش در تاروپود اندیشه و زندگی اجتماعی مردم ماندگار شود.

ایرانیان به عنوان مردمانی شیفته شعر شناخته می‌شوند، اما هر شاعری این بخت را نیافته که اثرش در تاروپود اندیشه و زندگی اجتماعی مردم ماندگار شود. سعدی یکی از خوش‌اقبال‌ترین شاعران ایرانی است که آثارش را از اطفال دبستانی تا پیران خردمند از بر کرده‌اند و در بحث و جدل برای اثبات برتری ایده‌های خود از آنها بهره می‌برند، اما علاوه بر اینها سعدی شاعری است که چندین بیت از او در ستایش کار و تلاش اقتصادی در حافظه فارسی‌زبانان حک شده است. او با پشتوانه چه افکاری چنین سروده‌هایی را نگاشته است؟ چنین مفاهیمی در آثار سایر شاعران چه جایگاهی دارد؟ در آستانه روز سعدی این پرسش‌ها را با کوروش کمالی‌سروستانی، سعدی‌شناس، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس و رئیس مرکز سعدی‌شناسی مطرح کرده‌ایم. او می‌گوید: «سعدی شاعر زندگی است. جامعه را می‌شناسد، ‌معیشت و اقتصاد در آثارش جایگاه ویژه‌ای دارد. به همین دلیل به عنوان نمونه بخش عمده‌ای از بوستان و گلستان در قالب گفتار، حکایت و جمله به طور مستقیم و غیرمستقیم به نهاد اقتصاد مربوط می‌شود

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 17 اردیبهشت، 1396 (529 مشاهده)

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس عنوان کرد:پیشنهاد نام‌گذاری مکانی به‌نام «هامر پورگشتال»


کوروش کمالی از «هامر پورگشتال» به عنوان پلی میان حافظ و گوته و شرق و غرب نام برد و پیشنهاد نام‌گذاری مکانی را به‌نام این ایران‌شناس اتریشی مطرح کرد.

نمایشگاه و نشست «پل» ویژه بزرگداشت یوزف فون هامر پورگشتال شرق‌شناس برجسته اتریش در گالری تار و پود و سالن همایش‌های مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس با حضور سفیر اتریش، شهردار شیراز، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس، اعضای اداره فرهنگ شهر گراتس، آکادمی علوم اتریش و موزه جهانی یوانیوم برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 11 اردیبهشت، 1396 (598 مشاهده)

کمالی سروستانی: «شیراز» باید در روزنامه‌نگاری این شهر نمود داشته باشد

روزنامه نگار در زوم عنوان سلسله نشست های است که توسط مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار می‌شود و پنج شنبه اول هر ماه آثار یکی از روزنامه نگاران شیرازی را نقد و بررسی می کند.

این سلسله نشست‌ها تاکنون آثار خبرنگاران، عکاسان، کاریکاتوریست‌ها و برخی از پیشکسوتان مطبوعات فارس را مورد تحلیل و بررسی قرار داده و در چند جلسه اخیر خود بهترین های ماه رسانه‌های فارس را در حوزه های تیتر، مصاحبه، گزارش و عکس معرفی کرده است.

روزنامه‌نگار در زوم در بیستمین نشست خود میزبان “امید صدیق” روزنامه‌نگار با سابقه شیرازی و مدرس ارتباطات بود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 11 اردیبهشت، 1396 (569 مشاهده)

نویسندگان ایرانی از سعدی چه آموخته‌اند؟

دومین روز از همایش سعدی و ویکتور هوگو به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزن فرهنگی ایران در فرانسه و مرکز مطالعات هوگو برگزار شد.

در دومین روز از این نشست ژان مارک هووس  با موضوع «ویکتور هوگو، «شرقیات» و شعر پارسی»، فاطمه عشقی در خصوص «ویکتور هوگو و شعر فارسی»، اصغر نوری  درباره «ویکتور هوگو رمان‌نویس» سخن گفتند و حمیدرضا شاه‌آبادی، محمدحسن شهسواری، مجید قیصری و مهدی یزدانی‌ خرم از نویسندگان معاصر ایران با موضوع «از سعدی و هوگو چه آموخته‌ام؟» تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 2 اردیبهشت، 1396 (644 مشاهده)

سعدی دوستان در جوار آرامگاه شیخ/ سعدی نماد اعتدال و عدالت

آرامگاه سعدی میزبان علاقه‌مندان این شاعر شد تا در آستانه آغاز اردیبهشت ماه که با نام او همراه است، یادش را گرامی بدارند.

ادامه برنامه‌های بیستمین یادروز سعدی، شامگاه پنج‌شنبه 31 فروردین‌ماه به چند سخنرانی و اجرای گروه موسیقی حسام‌الدین سراج در جوار آرامگاه این شاعر در سعدیه سپری شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 1 اردیبهشت، 1396 (551 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری