•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

یادروز خواجوی کرمانی فرصت مغتنمی برای ادای دین به این شاعر بزرگ

گرامی‌داشت یادروز خواجوی کرمانی در کنار آرامگاه این شاعر پرآوازه ایرانی با حضور فعالان فرهنگی و تنی چند از مسئولان کرمان و شیراز برگزار شد.

حیدر اسکندرپور شهردار شیراز در این آیین گفت: برنامه‌های مجموعه مدیریت شهری بر این مبناست که دوباره این فرصت را برای شیراز فراهم کنیم تا بر قله فرهنگ و ادب ایران‌زمین بدرخشد.

او بازتعریف سرمایه‌های غنی ادبی، فرهنگی و هنری شیراز را در عرصه مدیریت شهری ضروری دانست و افزود: رویکرد مجموعه مدیریت شهری به شیراز مبتنی بر داشته‌های غنی ادبی، فرهنگی و هنری این شهر با تکیه بر شعار «شیراز باید شبیه شیراز باشد» است، چون معتقدیم آن‌چه شیراز را از سایر کلان‌شهرها متمایز می‌کند نه ساخته های فیزیکی بلکه فرهنگ و ادب این سرزمین است.

شهردار شیراز یکی از رویکردهای مجموعه مدیریت شهری را رویدادمحوری دانست و گفت: با برگزاری رویدادهای فرهنگی همچون آیین نکوداشت یادروز خواجوی کرمانی تلاش داریم شیراز را به شهر برگزاری رویدادهای فرهنگی، هنری، علمی، آموزشی و گردشگری تبدیل و اقتصاد این کلان‌شهر را متحول کنیم. برنامه پنج‌ساله شیراز نیز بر این نقطه کانونی تمرکز دارد که شیراز به شهر برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی تبدیل شود

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 23 دی، 1397 (415 مشاهده)

روایت مدیر دانشنامه فارس از «بیژن سمندر»

کوروش کمالی سروستانی در پی درگذشت «بیژن سمندر»، از این شاعر و ترانه‌سرا گفت.
مدیر دانشنامه فارس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که با رفتن بیژن سمندر، تنگ بلور شعر شیراز شکست، اظهار کرد: درگذشت این شاعر معاصر ـ که نقش بزرگی در احیای شعر فولکلور شیراز دارد ـ پس از یک دوره بیماری فرسایشی اتفاق افتاد. این خبری اندوهبار است و همه شیرازی‌ها را غمگین می‌کند.
کمالی با بیان این‌که سمندر روح شاعری، نویسندگی، هنرمندی و پژوهشگری را در خود داشت، ادامه داد: او با فرهنگ شیراز پیوندی ناگسستنی دارد و می‌توان گفت سمندر شاعری است که از شیراز هویت گرفت و در نهایت بخشی از هویت و فرهنگ این شهر شد.
او با تأکید بر این‌که شعرها و ترانه‌های بیژن سمندر در خاطره جمعی ایرانی‌ها و شیرازی‌ها باقی می‌ماند، تصریح کرد: بی‌شک جای او در میان شاعران این دیار خالی است، اما یادش همیشه در دیوان شاعران و خاطره مردم این شهر جاودانه است.

به گفته کمالی، سمندر، شاعر رازها، شادی‌ها، اندوه و دردهای مردم بود. با این همه آن‌چه سمندر را جاودانه می‌کند، دلبستگی او به فرهنگ و کشف نکات تازه از فرهنگ مردم شیراز و تسلط او به ساختارهای ادبیات است؛ چنان‌که امروز شاهدیم راهی که سمندر آغاز کرده، رهروان بسیاری دارد و هنور هم آفریده‌های این شاعر بزرگ در میان قله‌های ادبیات فولکلور می‌درخشد.
این پژوهشگر در ادامه در توصیف ویژگی‌های سمندر افزود: "شاه‌چراغ" آقایش بود، "سیدعلاءالدین" شاه‌مردش، دلبسته فرهنگ مذهبی و مردمی و عامیانه شیراز بود. موسیقی‌دان، ترانه‌سرا، پژوهشگر، خوشنویس و عاشق شیراز بود
کمالی همچنین گفت: بیژن سمندر، شاعر ترانه‌های دلنشین و ماندگاری شد که بسیار از آنان در خاطره جمعی ایرانیان و شیرازیان ماندگار است. او نقشی بی‌بدیل و تأثیرگذار در احیا و تعالی شعر محلی شیراز داشت و با بازگویی واژگان عامیانه و تلفیق دلبرانه آن در شعر و غزل، طرحی نو درانداخت. بسیاری از هنرمندان همچون استاد محمدرضا شجریان ترانه‌های دلنشینش را به زینت آواز ماندگار ساختند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 23 دی، 1397 (392 مشاهده)

فرح نیازکار : خواجوی کرمانی مقررات شاعرانگی را شناخته است


فرح نیازکار می‌گوید: خواجو جمال‌پرست است و در تقابل صورت و معنی در جهان‌بینی عارفانه خود بر آن است که از صورت به معنا پی می‌برد.

  بیستمین نشست از سلسله نشست‌های سعدی‌ با موضوع «برخوان سعدی» توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس و مرکز سعدی‌شناسی در سرای سخن برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 23 دی، 1397 (662 مشاهده)

«سعدی شیرازی» منتشر شد
کتاب «سعدی شیرازی» از مجموعه «از ایران چه می‌دانم؟» به قلم کوروش کمالی سروستانی منتشر شد.

 این کتاب دربرگیرنده یک پیش‌سخن، شش فصل و یک سخن پایانی، همراه با تصاویری تاریخی از آرامگاه سعدی است.

در بخشی از کتاب، کوروش کمالی نوشته است: سعدی شاعر بلندآوازه‌ای است که با ذهن و زبانش، در ساحت جهانیِ زیستن‌گاه ما تصرف کرده است؛ کلامش و بیانش با آرمان و مطلوب‌های ما نسبتی دارد و اگر جز این می‌بود، ما را چگونه یارای آن بود که در عصر غربت و بی‌همیاری، در این کره خاکی سکنی گزینیم و در خلوت و جلوت خود، به شاعرانگی زندگی کنیم، که بی‌شک اگر چون اویی نبود، ماهیت و ذات زیستن ما، از لونی دیگر می‌بود.
او همچنین آورده است: آثار ادبی ـ حکمی سعدی نه سفرنامه‌اند و نه تاریخ و به‌ همین‌ دلیل سند معتبری برای تعیین جغرافیای سفر سعدی نیستند، اگرچه برخی اشارات و حکایات آن می‌تواند در تطبیق با حوادث تاریخی آن روزگار بخشی از واقعیت را آشکار کند. به‌ همین‌ دلیل است که پژوهشگران مختلف در زندگی‌نامه سعدی برخی سفرها را پذیرفته‌ و واقعی و تاریخی دانسته‌ و برخی را به ضرورت متن ادبی و خیالی یافته‌اند.


نویسنده کتاب بر آن است که ایمان مذهبی و اعتقاد راسخ به مبانی دینی به‌ویژه توحید و یکتاپرستی در آثار سعدی آشکارا پیداست. او دلباخته پروردگاری است و سر به ستایش و پرستش خدایی می‌ساید که ذاتی یکتا و بی‌همتا دارد و ازلی و ابدی است و از همه عیبی منزّه و از هر نقصی مبّری. سعدی در آثارش از وضعیت موجود اجتماعی و سیاسی انتقاد می‌کند و می‌کوشد تا با گذر از اندیشه‌های رایج و سطحی، فرهنگ، بینش، هنر و اندیشه مردمان را تعالی بخشد. بر آرمان‌های مهرورزی، عدالت و برابری حقوق انسانی تأکید می‌کند. به مصلحت عمومی می‌اندیشد، مشرب‌ها و بینش‌های گوناگون را به محک آزمایش می‌نهد و براساس باورهای هر گروه درصدد عرضه شیوه‌ای از زندگی توأم با مسالمت و بِهزیستی و کم‌آزاری است. اهل‌ تساهل‌ است و «آزردن‌ دوستان‌» را «جهل‌» می‌خواند. 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 24 آذر، 1397 (414 مشاهده)

تمدن‌های غرب در جست‌وجوی سعدی هستند


محمدجعفر محلاتی می‌گوید: امروز اگر از سعدی ترجمه‌های خوبی از مقوله دوستی برای غرب صورت گیرد، سخنان او به عنوان یک راهگشا، بسیار مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

شانزدهمین نشست از سلسله نشست‌های «برخوان سعدی» توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان اسناد و مرکز کتابخانه ملی مرکز فارس و مرکز سعدی‌شناسی برگزار شد. در این نشست محمدجعفر محلاتی استاد دانشگاه پرینستون، کلمبیا، گیل و صاحب آثاری چون «جنگ و صلح در ایران و اسلام شیعی» و نیز «دوستی به مثابه جهان‌بینی» پیرامون دوستی‌پژوهی از دیدگاه سعدی به سخنرانی پرداخت.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 24 آذر، 1397 (428 مشاهده)

کمالی در آیین پاسداشت منصور اوجی: اوجی شکار شعر است
 

آیین پاسداشت منصور اوجی در آستانه ۸۲سالگی همراه با رونمایی از کتاب «یک عمر شاعری» این شاعر در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.

 در این مراسم، کوروش کمالی سروستانی،  مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس گفت: اوجی گویی در تکثر شعرهایش، قصه‌های خود را می‌نویسد؛ شاعری مصمم، خوش‌منش و آگاه؛ خیره به افق‌های دوردست تاریخ و روح شرقی دیرآشنا. در تار و پود شعر که می‌پیچد، ناممکن را در کلام، امکان می‌بخشد. او شاعر طبیعت است، مُولِعِ سحرخیزی است و کوهنوردی؛ به کشف شعرهایش از قُرُق تا خروسخوان در همین گشت و گذارها دست یافته است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 10 آذر، 1397 (421 مشاهده)

«بر خوان سعدی» در گرجستان



نشست «بر خوان سعدی» در دانشگاه دولتی تفلیس برگزار شد و در این نشست سعدی‌پژوهان درباره این شاعر سخن گفتند.

این نشست از سوی انجمن فرهنگ و ادب شیراز با همکاری مرکز سعدی‌شناسی، دانشگاه دولتی تفلیس، ایوانه جاواخیشویلی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس و شورای گسترش زبان فارسی وزارت علوم، در گرجستان برگزار شد و با حضور سعدی‌پژوهان و سعدی‌دوستان ایرانی و گرجی، رئیس دانشگاه علوم انسانی تفلیس، مدیر کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی تفلیس، مترجمان گرجی آثار سعدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن فرهنگی ایران همراه بود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 1 آذر، 1397 (455 مشاهده)

در دوازدهمین نشست برخوان سعدی مطرح شد: سعدی خود تاریخی‌ست برای تاریخ ادبیات ما

 محمدهادی حسینی می‌گوید: می‌توان گفت تاریخ ادبیات پیش از سعدی و تاریخ ادبیات پس از سعدی‌، چرا که حتی حافظ شاعر بزرگ و نامی ایران هم وام‌دار سعد‌ی‌ است. گویا تمام اشعار سعدی در قالب‌های گوناگون رباعی، مثنوی، غزل، قصیده و... قرار بوده که نماینده اشعار فارسی باشد.

دوازدهمین نشست از سلسله نشست‌های «بر خوان سعدی» از سوی «انجمن فرهنگ و ادب شیراز» و با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس و مرکز سعدی‌شناسی در «سرای سخن» سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس برگزار شد.

در این نشست سیدمحمدهادی حسینی به تطبیق اشعار سعدی بر اساس تعریف شعر پرداخت و گفت: زیبایی‌آفرینی با زبان را که همان سرودن شعر تعبیر کرده‌اند در زبان سعدی به جهت سهل و ممتنع بودن اشعارش در اوج زیبایی‌آفرینی دانسته‌اند. واژگان انتخابی سعدی به دلیل مهارت او در انتخاب آرایه‌های ادبی منحصر به فرد است.

او در ادامه افزود: آرایه‌های ادبی استفاده شده در اشعار سعدی اصلا تصنعی نیست. به عنوان مثال آرایه تکرار در این بیت: اگر لذت ترک لذت بدانی/ دگر لذت نفس، لذت ندانی، گویا لذت‌های به کار برده در این بیت دارای معانی گوناگونی هستند یا به عبارتی از نظر درجه‌بندی با هم متفاوت هستند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 1 آذر، 1397 (390 مشاهده)

مدیر دانشنامه فارس در مراسم نکوداشت امین فقیری: ناگزیر از مردمی کردن ادبیات هستیم

 

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس گفت: اگر معتقدیم رسالت راستين ادبيات، برانگيختن مردم به آگاه شدن از خويشتن خويش است ؛ ناگزیر از مردمی کردن ادبیاتیم؛ اين همگان‌پسندي در آثار امین فقیری توامان با تراش‌خوردگي لفظ و زبان و عبارت و فکر و معناست.

مراسم نکوداشت، امین فقیری نویسنده‌ کتاب «دهکده‌ی پرملال»در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 25 آبان، 1397 (434 مشاهده)

یازدهمین نشست «برخوان سعدی»/ خودستایی چند وجهی سعدی توام با تواضع است

مجید اسکندری می‌گوید: خودستایی سعدی از دیگر شاعران متفاوت است، چرا که همگام با تواضع و اوج هنرنمایی است؛ در خودستایی سعدی نوعی معرفت‌شناسی نهفته است

 یازدهمین نشست از سلسله نشست‌های «بر خوان سعدی» توسط «انجمن فرهنگ و ادب شیراز» و با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس و مرکز سعدی‌شناسی در «سرای سخن» سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس برگزار شد.

در این نشست مجید اسکندری، استاد دانشگاه، ادیب و سعدی‌پژوه با موضوع «ستایش سعدی از خود» به سخنرانی پرداخت و در بخشی از سخنان خود گفت: خودستایی سعدی از دیگر شاعران متفاوت است، چرا که همگام با تواضع و اوج هنرنمایی است؛ در خودستایی سعدی نوعی معرفت‌شناسی نهفته است آنچه که در خودستایی دیگر شاعران بلندآوازه همچون خاقانی روی نمی‌دهد! سعدی آنجا که می‌گوید: مرا طبع از این نوع خواهان نبود/ سر مدحت پادشاهان نبود/ مگر نظم کردم به نام فلان/ مگر باز گویند صاحبدلان/ که سعدی که گوی بلاغت ربود/ در ایام بوبکربن سعد بود/ هم از بخت فرخنده فرجام توست/ که تاریخ سعدی به دوران توست/ سزد گر به دورش بنازم چنان/ که سید به دوران نوشیروان؛ سعدی ممدوح خود را به انوشیروان مانند کرده و خود را به پیامبر(ص)؛ آشکار است که سعدی با معرفتی آشکار، خود را والاتر از ممدوح دانسته یا آنجا که می‌گوید: هر متاعی ز معدنی خیزد/ شکر از مصر و سعدی از شیراز؛ خودستایی او همگام با تواضع و تدبر و دیگرخواهی و معرفت است و به همین دلیل است که بر او خرده نمی‌گیرم؛
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 23 آبان، 1397 (455 مشاهده)

گفت و گو در بولونیا؛ در ستایش سعدی و پترارک


چهارمین همایش بین‌المللی ایران‌شناسی در دانشگاه بولونیا برگزار شد.

چهارمین همایش بین‌المللی ایران‌شناسی با عنوان «فرهنگ‌ها و سنت‌های ادبی در بوته‌ تطبیق: از آغاز تا دوره‌ پترارک و سعدی» با همکاری مرکز فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب و مرکز سعدی شناسی، هشتم و نهم نوامبر (۱۷ و ۱۸ آبان) در دانشگاه بولونیا در کشور ایتالیا برگزار شد.

در این رویداد، مائوریتسیو سیلویو پیستوزو -رییس بخش ایرانشناسی دانشگاه بولونیا- در تجلیل از ایران شناسان درگذشته،پرفسور اسکارچیا و ژیلبر لازار به سنت‌های ادبی در بحث پندنامه پرداخت.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 22 آبان، 1397 (457 مشاهده)

منصور رستگار فسایی عنوان کرد: به جای ادب فارسی باید بگوییم ادب سعدی‌!

 «به قضاوت تاریخ منصور رستگار فسایی، سعدی را افتخار ادب فارسی می‌داند و می‌گوید که با ظهور سعدی؛ فرهنگ سرودن و نگاشتن در فارسی تدوین شد و مردم دنباله‌رو او شدند، از این روست که هرکجا می‌گوییم ادب فارسی، باید بگوییم ادب سعدی!»

 نهمین نشست از سلسله نشست‌های سعدی با عنوان «برخوان سعدی» برگزار شد. این نشست توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان اسناد ملی و کتابخانه ملی مرکز فارس و مرکز سعدی‌شناسی در سرای سخن، در جمع سعدی‌پژوهان و سعدی‌ دوستان با حضور منصور رستگار فسایی برگزار  شد.


 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 3 آبان، 1397 (555 مشاهده)

در نشست «بر خوان سعدی» بررسی شد/ وحدت تاثیر آثار ادبی با تاکید بر غزلیات سعدی


ششمین نشست از سلسله‌ نشست‌های سعدی‌شناسی با عنوان «بر خوان سعدی» با سخنرانی دکتر زرین‌تاج واردی، پژوهشگر و استاد دانشگاه شیراز در سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس در سرای سخن برگزار شد.

 در این نشست که توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز، با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس و مرکز سعدی‌شناسی برگزار شد، دکتر زرین‌تاج واردی به موضوع وحدت تاثیر آثار ادبی با تاکید بر غزلیات سعدی پرداخت و گفت: این موضوع یکی از شاخه‌های زیبایی‌شناسی شعر است که اصل آن در یونان پیش از میلاد پدید آمده و پس از آن نیز تئوریسین‌های مختلف بدان پرداخته‌اند و تا امروز نیز مورد بحث و کنکاش است. چنانکه هوراس، هردر، گوته، تولستوی و وردزورث بدان پرداخته اند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 14 مهر، 1397 (477 مشاهده)

چهارمین نشست «برخوان سعدی» / سعدی کرامت نفس انسانی را ارج می‌نهد

سولماز دهقانی می‌گوید: در باب «اندر فضیلت قناعت » گاه می‌بینیم که سعدی به توصیف افراد قناعت‌پیشه می‌پردازد و این همه نشان از آن است که سعدی کرامت نفس انسانی را ارج می‌نهد.

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های سعدی‌شناسی با عنوان «بر خوان سعدی» از سوی انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس و مرکز سعدی‌شناسی در آرامگاه سعدی برگزار شد.

سولماز دهقانی، پژوهشگر و عضو انجمن فرهنگ و ادب شیراز، در این نشست به گلستان‌خوانی پرداخت و ضمن اشاره به این امر که سعدی در گلستان به فضیلت قناعت به عنوان ارزش اخلاقی توجه ویژه‌ای کرده، در بخشی از سخنان خود با تاکید بر ضرورت توجه به فضیلت قناعت، گفت: در جهانی که هر روز با بحران‌های اجتماعی و بشری

روبه‌رو می‌شویم؛ و این شرایط ناخواسته منجر به پدیداری معضلات بسیاری در جوامع انسانی می‌شود؛ راهکاری جز بازگشت به فضیلت‌های انسانی نداریم؛ فضیلت‌هایی که بزرگان ما در لابه‌لای آثار خویش برای ما تبیین نموده‌اند.

این پژوهشگر در ادامه افزود: در باب «اندر فضیلت قناعت» گاه می‌بینیم که سعدی به توصیف افراد قناعت‌پیشه می‌پردازد، چنانکه در یک جا درویشی را توصیف می‌کند که در آتش فاقه می‌سوزد و رقعه بر رقعه می‌دوزد و وقتی یکی از یاران  به او می‌گوید که چه نشینی که فلان در این شهر طبعی کریم دارد و کرمی عمیم؛ جواب می‌دهد : خاموش! که به درویشی مردن، بِه که حاجت پیش کسی بردن... این همه نشان از آن است که سعدی کرامت نفس انسانی را ارج می‌نهد و برای نیل به آن، به توصیف فضیلت‌هایی چون قناعت می‌پردازد.

سولماز دهقانی در ادامه، با تکیه بر حکایاتی از این دست؛ به تبیین بیشتر این موضوع پرداخت.

 
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 17 شهریور، 1397 (445 مشاهده)

کمالی سروستانی تاکید کرد/ضرورت تغییر نگاه مراکز آموزشی در استفاده از متن‌های کلاسیک


مدیر مرکز سعدی شناسی با اشاره به ضرورت تغییر نگاه مراکز آموزشی در استفاده از متن‌های کلاسیک، گفت: خوانش آثار کلاسیک، استمرار فرهنگی یک ملت را موجب می‌شود.

سومین نشست از سلسله نشست‌های سعدی‌شناسی با عنوان «بر خوانِ سعدی» همزمان با عید غدیر خم، در جوار آرامگاه شیخ اجل و با سخنرانی کوروش کمالی سروستانی، مدیر مرکز سعدی شناسی و حسین معصومی همدانی مدرس ادبیات و پژوهشگر برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 10 شهریور، 1397 (454 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری