•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

اين راه رفته...
            آنچه در پي مي‌آيد، متن مقاله «اين راه رفته...»
     نوشته كوروش كمالي‌سروستاني است كه در  شماره 18 
     ماهنامه مهرنامه (دي ماه 1390) به چاپ رسيده است.
فروغي دلبستة زبان و ادب فارسي بود. ترجمه‌هاي روان از كتاب‌هاي مختلف به ويژه «سير حكمت در اروپا» و نيز تصحيح برخي از متون كلاسيك ادب فارسي از جمله كليات سعدي، گزيده شاهنامه فردوسي، منتخب حافظ و مجموعه رباعيات خيام، مخزن‌الاسرار نظامي و نيز تأسيس فرهنگستان ايران مؤيد اين مدعاست. غلامعلي رعدي آذرخشي در اين باره مي‌نويسد: «فروغي فرهنگستان را به قصد جلوگيري از اقدامات خودسرانه و شتاب آلود چند تن از معتقدان متعصب فارسيِ سره كه در دستگاه‌هاي دولتي نفوذ داشتند، ايجاد كرد». (اتحاد، 1378: 68).
سعيد نفيسي و علي‌اصغر خان حكمت در خاطرات خود اين امر را تأييد كرده‌اند و فروغي نيز در نامة مفصلي كه با نام «پيام من به فرهنگستان» نوشت، به كساني كه به سبب ندانستن زبان عربي و يا دشمني با آن تيشه به ريشة زبان فارسي مي‌زنند، اندرز مي‌دهد (مصاحب، 1356: ج 2، 1887).
 
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 16 بهمن، 1390 (1475 مشاهده)

افسانه حیات‎؛ یادنامه استاد حسن امداد
 
 توسط انتشارات دانشنامه فارس چاپ و منتشر شد
 
سالي در حسرت ديدار و خالي حضور استاد در جمع انديشمندان، فرهيختگان و دوستداران فرهنگ و ادب اين سرزمين گذشت. رادمردي فرخ ناصيه و مهربان مردي دانشي كه به بلنداي همت خود و از سرِ عشق، قريب به يك قرن به پاسباني نهال معرفت و دانش پرداخت و در عرصه فرهنگ، ادب و تاريخ اين سرزمين ايزدي، آثار گرانسنگي آفريد و افسانه حيات را بدرود گفت:
افـسـانــه حـيــات سـرآيــد اگـر، چـه بـاك
نام و نشان بماند و افسانه خوان به جاست
امــــداد ســــرسپـــرده يـــــاران باوفـاست 
 تا ســـر رود، ارادت او هــمچنان به جـــاست
این کتاب كه در پنج فصل تنظيم و ارايه شده است،  مي‌كوشد تا با نگاهي دوباره به زندگی، اندیشه و آثار این استاد بزرگ، برگ زرين یادگارهای فرهنگی و علمی او را در خاطر نقش زند.
 پس از مقدمه امير امداد و مقاله «ميراث امداد؛ مسئوليت ما»  نوشته كوروش كمالي‌سروستاني كه اين كتاب به كوشش وي چاپ و منتشر شده است، و نيز بررسي كارنامه عمر استاد حسن امداد، افسانه حيات بخش‌های زير را در ديگر فصول در برمي‌گيرد:
  • گزیده مقاله‌ها: این بخش به ارائه متن برخي از مقاله‌هایی اختصاص دارد که استاد امداد آنها را نگاشته‌اند که شامل 12 مقاله با عنوان‌های: سفرهای سعدی؛ سعدی و مکتب ادبی شیراز؛ شیراز در عصر حافظ و ... است.
  • کتاب‌های استاد: در این بخش که یادمان‌های پژوهشی استاد امداد نام گرفته، کتاب‌های استاد امداد معرفی شده‌اند که مجموعاً 21 کتاب را شامل می‌شود.
  • یادنگاشته‌ها: در این بخش مقاله‌ها و يادنگاشته هايي ارايه شده که دیگر اساتید در ستايش و رثاي استاد حسن امداد نوشته‌اند.
  • به روایت تصویر: این بخش  نيز دربرگيرنده زندگي استاد حسن امداد به روایت تصویر است که شامل عکس‌های ایشان در دوره‌های مختلف زندگی‌شان است.
يادش چون نامش بلند باد!
 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 16 بهمن، 1390 (754 مشاهده)

ديوان حافظ راز و نياز ما ايرانيان است
روز حافظ در گفت‌وگوی کتاب هفته با كوروش كمالي
روند شكل‌گيري پيشنهاد روز حافظ كه از سوي شما مطرح شد، چگونه بود؟
در سال 1375 بود که ایده نامگذاری روزی به نام سعدی و روزی به نام حافظ ، شاعران بزرگ ایران و شیراز به ذهنم رسید. آن را در انجمن ادبی یاران یکشنبه مطرح کردم و با بزرگانی چون شادروان دکتر زرین‌کوب، استاد بهاءالدین خرمشاهی و برخی دیگران از استادان در میان گذاشتم. همگی متفق القول از این طرح استقبال کردند و در نهایت اول اردیبهشت ماه به عنوان یادروز سعدی و 20 مهرماه به عنوان یادروز حافظ انتخاب شد.
 درباره اول اردیبهشت ماه بین ادیبان اجماع وجود داشت ، زیرا سعدی گلستان را در اردیبهشت ماه سروده و در مقدمه گلستان از اردیبهشت ماه جلالی سخن گفته است و حال و هوای شیراز نیز در اردیبهشت با غزلهای عاشقانه سعدی و گلستان و بوستان او همداستان است.
اما در مورد انتخاب روزی به نام حافظ اجماع کلی نبود، اما به هر حال ما نمی‌توانستیم در فصل بهار دو روز را به شاعران شیرازی اختصاص دهیم. فصل زمستان و تابستان هم آب و هوای شیراز چندان مطلوب نیست و به همین دلیل، این سه فصل کنار گذاشته شد و به پاییز فکر کردیم.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 26 مهر، 1390 (1414 مشاهده)

يادروز حافظ در روسيه بر پا شد
بررسي «حافظ در تحقيقات پژوهشگران ايراني»
 
هم‌زمان با بزرگداشت «روز حافظ» در 20مهرماه در ايران، همايش «حافظ در تحقيقات ايران و روسيه» در روسيه برپا شد.
به گزارش بخش ادب خبرگزاري دانشجويان
ايران (ايسنا)، اين همايش با حضور حافظ‌ پژوهان و ايران‌شناسان ايراني و روسي، استادان، دانشجويان و علاقه‌مندان به حافظ و نيز با حضور دکتر دهشيري، معاون پژوهشي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در انستيتو شرق‌شناسي وابسته به آكادمي علوم روسيه در مسکو برگزار شد. شركت‌كنندگان در اين همايش، با تجليل از مقام شامخ حافظ شيرازي و جايگاه وي در ادبيات ايران و جهان، بيت‌هايي از شعرهاي حافظ را خواندند.
در اين همايش، دکتر ابراهيمي ترکمان،رايزن فرهنگي جمهوري اسلام ايران در مسکو، ضمن بررسي جايگاه حافظ در ذهن و زبان ايرانيان و جهانيان، بر ضرورت بازگشت به متون ادبيات کلاسيک جهان تأکيد کرد. او سپس با اشاره به علاقه شاعران بزرگ روسيه،پوشکين و تولستوي، و تأثيرپذيري آنان از شعرهاي حافظ شيرازي، گفت: دغدغه‌هاي انساني، صلح، دوستي و همدلي از ويژگي‌هاي مشترک ادبيات کلاسيک ايران و جهان است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 23 مهر، 1390 (1317 مشاهده)

دومین روز همایش «همزمان و در زمان با حافظ»

در تاریخ نوزدهم مهرماه  1390 در مرکز فرهنگی شهرکتاب با همکاری دانشنامه فارس برگزار شد

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 20 مهر، 1390 (1402 مشاهده)

نخستین روز همایش «هم‌زمان و در زمان با حافظ»

در تاریخ هجدهم مهرماه 1390در مرکز فرهنگی شهرکتاب با همکاری دانشنامه فارس برگزار شد

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 19 مهر، 1390 (1232 مشاهده)

در گفت‌وگو با دكتر اكبر نحوي به مناسبت انتشار كتاب «شيرازنامه» مطرح شد:

چاپ‌هاى قبلىِ «شيرازنامه» مطلوب نيست

«شيرازنامه»ي زركوب شيرازى كتابي است در ذكر حوادث تاريخي فارس در  دوران اسلامي و معرّفي عده‌اي از دانشمندان و بزرگان اين ديار به تصحيح و تو ضيح دكتر ا كبر نحوى كه در ماه گذشته توسط دانشنامه فارس چاپ و منتشر شده است. اين كتاب كه معين‌الدين احمدبن ابي‌الخير شيرازي معروف به زركوب در سال 745 هجرى قمرى آن را تأليف كرده، وابسته به سنّت تاريخ نگاري محلّي ايران است و مطالب آن در دو بخش تاريخي و رجال تنظيم شده است. در بخش اول، حوادث تاريخي فارس از سده‌هاي نخستين هجري تا پايان حكومت ابواسحاق اينجو به اختصار گزارش شده و بخش دوم به معرّفي دانشمندان و بزرگاني اختصاص يافته كه از فارس برخاسته و يا مدّتي در آن‌جا زيسته‌اند. «شيرازنامه» پيش از اين فقط سه بار تصحيح و چاپ شده است: چاپ بهمن كريمى(1310)، چاپ دكترا سماعيل واعظ جوادى (1350) و چاپ انتشارات فرهنگستان هنر كه در سال گذشته توسّط محمّدجواد جدّى و احسان‌الله شكراللهى تصحيح و منتشر شده است. به مناسبت انتشار اين كتاب با دكتر اكبر نحوى كه از اساتيد دانشگاه شيراز هم هست، به گفت‌ و گو نشسته‌ايم كه در ادامه مى‌خوانيد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 27 مرداد، 1390 (1736 مشاهده)

شیرازنامه زرکوب شیرازی
                                     به تصحیح و توضیح دکتر اکبر نحوی چاپ و منتشر شد
شيرازنامه زركوب شیرازی که كتابي است در ذكر حوادث تاريخي فارس در دوران اسلامي و معرّفي عده‌اي از دانشمندان و بزرگان اين ديار به تصحیح و توضیح دکتر اکبر نحوی و توسط دانشنامه فارس در 356 صفحه قطع وزیری گالینگور چاپ و منتشر شد.
 این کتاب که معين‌الدين احمد بن ابي‌الخير شيرازي معروف به زركوب در سال 745هـ.ق. آن را تأليف كرده، وابسته به سنّت تاريخ‌نگاري محلي ايران است و مطالب آن در دو بخش تاريخي و رجال تنظيم شده است.
 در بخش اول حوادث تاريخي فارس از سده‌هاي نخستين هجري تا پايان حكومت ابواسحاق اينجو به اختصار گزارش شده و بخش دوم به معرّفي دانشمندان و بزرگاني اختصاص يافته كه از فارس برخاسته و يا مدتي در آن‌جا زيسته‌اند. از اين روي شيرازنامه را مي‌توان نخستين تاريخ محلي موجود فارس به شمار آورد و از آنجا که با اتكا به منابعي تأليف شده كه امروز موجود نيستند از آثار گرانقدر قرن هشتم به ويژه در بخش رجال به شمار مي‌رود.
در بخش اول پس از ديباچه‌اي اديبانه در باب سبب تأليف كتاب، در دو فصل به نقل رواياتي در فضايل فارس و فارسيان و تقسيمات و مزاياي جغرافيايي فارس و چگونگي احداث شيراز پرداخته شده است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 10 مرداد، 1390 (1515 مشاهده)

همایش هم‌زمان و در زمان با حافظ برگزار می‌شود
                                             ۱۸ و ۱۹ مهر ۹۰ همایش حافظ در شهر کتاب
مرکز فرهنگی شهر کتاب با همکاری دانشگاه حافظ شیراز و موسسه فرهنگی و پژوهشی دانشنامة فارس، و به مناسبت‌ یادروز حافظ، همایش «هم‌‌زمان و در زمان با حافظ» را در روزهای دوشنبه ۱۸ و سه‌شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۰ در شهر کتاب برگزار می‌کند.
محورهای همایش شامل دو بخش است:
الف ـ درون‌مایه:
۱. اتوپیای حافظ، زندگی اجتماعی
۲. حافظ، دیروز، امروز، فردا
۳. منتقدان حافظ
۴. حافظ به روایت حافظ
۵. حافظ و اصحاب قدرت
ب ـ فرم و ساختار:
۱. آشنایی زدایی در شعر حافظ
۲. ساختار زبان در شعر حافظ
۳. تثلیث زبان، هنر و اندیشه در شعر حافظ
۴. بلاغت تصویر در شعر حافظ
۵. دستور زبان حافظ
از حافظ شناسان، استادان و پژوهشگران دعوت می‌شود تا چکیده مقالات خود را تا ۱۵ مرداد سال جاری به مرکز فرهنگی شهرکتاب به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم و یا به نشانی الکترونیکی bookcity84@googlemail.com  ارسال کنند.
 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 12 خرداد، 1390 (740 مشاهده)

نكوداشت پرویز خائفی برگزار شد
در ستایش شاعر
اهالی فرهنگ فارس، عصر بیست و نهمین روز اردیبهشت ماه معروف شیراز، در ستایش شصت سال شعر و تدریس و پژوهش پرویز خائفی، در دانشگاه حافظ شیراز گردهم آمدند. بزرگداشت این شاعر بزرگ شیراز، در جمعی صمیمی از دوستان و علاقه مندانش تا پاسی از شب ادامه داشت. 
 
*خائفي مردي است از تبار حافظ
كوروش كمالي سروستاني، مدير دانشنامه فارس در ابتدای این مراسم به ارایه شرح حالي از اين شاعر شيرازي پرداخت. وی توضیح داد: پرويز خائفي، مردی از تبار حافظ، در 16 آذر ماه 1315 در شيراز زاده شد. تحصيلات ابتدايي، متوسطه را در شيراز گذراند و در سال 1339 موفق به دريافت ليسانس ادبيات فارسي از دانشگاه شيراز شد و در سال 1343 فوق‌ليسانس خود را در رشته علوم اجتماعي از دانشگاه تهران گرفت.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 1 خرداد، 1390 (1509 مشاهده)

طراح موزه تاريخ فارس:
كمالي سروستاني: موزه ها بايد وسيله اي براي دانش افزايي و آگاهي بيشر باشند
گنجينه تاريخ فارس آميزه‌اي از تاريخ و فرهنگ و هنر است
كوروش كمالي‌سروستاني در عرصه فعاليت‌هاي فرهنگي و پژوهي نامي آشنا است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه فارس، او علاوه بر فعاليت‌هاي پژوهشي ادبي و تاريخي نگاه و توجه ويژه‌اي به ميراث فرهنگي اين سرزمين داشته است و همواره در اين راستا صاحب ايده و نظر بوده است. 28 ارديبهشت روز جهاني موزه بهانه‌اي شد كه با او به عنوان پيشنهاد دهنده، طراح و مؤسس «گنجينه تاريخ فارس» كه موزه‌اي منحصر به فرد در نوع خود است به گفت‌وگو بنشينيم.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 28 اردیبهشت، 1390 (1720 مشاهده)

ترجمه اشعار عربی سعدی چاپ و منتشر شد
سعدی شاعری مجرّب و كارآزموده و آرمان‌گرايي واقع‌بين است. بسياري از معاني عاشقانه كه نشان‌دهندة فكر لطيف و احساس ظريف، جمال‌گرايي و كمال‌گرايي و وسعت تفكر سعدی است، در اشعار عربی او نیز متجلي شده است. اشعاری نغز که بی‌شک برخاسته از اندیشه‌ای نغز و توانمند است؛ چنان‌که در دیگر آثار او نيز نمود یافته است.
 بر این اساس ترجمه و انتشار اشعار عربی سعدی، گامی موثر در عرصه سعدی پژوهی، شناخت زبان و اندیشه سعدی در قالب اشعار عربی است. ترجمه اشعار عربی توسط استاد موسی اسوار صورت گرفته و با مقدمه کوروش کمالی به همت دانشنامه فارس و مرکز سعدی شناسی به چاپ رسیده است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 14 اردیبهشت، 1390 (1547 مشاهده)

يادروز سعدي در سال قصيده
                                                         سعدي آموزگار اجتماع
نشست علمی یادروز سعدی به سنت سال های گذشته ، اول اردیبهشت ماه جلالی درسالی که به نام «قصیده سعدی» نامگذاری شده در شیراز برگزار شد. این نشست با حضور و سخنرانی جمعی ازاستادان برجسته ادبیات کشور، دانشجویان و علاقه مندان به شیخ اجل در کتابخانه ملی ومرکز اسناد فارس تشکیل شد. استقبال از این مراسم به حدی بود که جمعی از شرکت کنندگان مراسم را  بیرون از سالن  اصلی و از طریق نمایشگر سالن پیگیری می کردند.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 6 اردیبهشت، 1390 (1396 مشاهده)

دومين نشست علمي يادروز سعدي
                                              سعدي پرچم دار استقلال در شعر ايران
دومین و آخرین روزِ همایش «سعدی در قصیده»  سی و یک فرورین ماه در مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار شد.
در این روز  دکتر مریم حسینی پیرامون «بررسی تطبیقی قصاید سنایی و سعدی» استاد محمد علی سپانلو پیرامون «سعدی و بتهون» ، دکتر نسرین فقیه ملک مرزبانپیرامون «هنجار و ساختار قصاید سعدی» و دکتر عباس ماهیار پیرامون «تجلی تفکرات اشعری در قصاید سعدی» سخنرانی کردند.
این برنامه به همت مرکز سعدی شناسی و معاونت فرهنگی شهر کتاب برگزار شد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 6 اردیبهشت، 1390 (1309 مشاهده)

مرکز سعدی‌شناسی اولين نشست علمي يادروز سعدي
                                                               انقلاب سعدي در قصيده
سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۵ را دهه‌ی سعدی نامگذاری کرده و به هر یک از این سال‌ها نیز نام ویژه‌ای داده است. سال گذشته، سال «سعدی در غزل»  بود و امسال «سال سعدی در قصیده» است. امسال نیز همچون سال گذشته مرکز سعدی‌شناسی با همکاری مرکز فرهنگی شهرکتاب، در آستانه‌ی اول اردیبهشت، روز بزرگداشت سعدی، همایشی را به سعدی اختصاص داد. همایشی سه روزه با هدف بررسی بُعدی کمتر پژوهیده شده از آثار این شاعر بزرگ: «سعدی در قصیده». روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مرکز فرهنگی شهرکتاب میزبان این همایش است که روز پنج‌شنبه در شیراز پی گرفته می‌شود.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 6 اردیبهشت، 1390 (1375 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری