•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

شیراز به منصور صانع مدیون است

مراسم نکوداشت استاد منصور صانع، به همت دانشنامه فارس و مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.

در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس که با رونمایی از یادنامه منصور صانع با عنوان «همه این سالها» همراه شد ابتدا رییس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس نیز دل‌نوشته‌ای خطاب به «استاد صانع» قرائت کرد و گفت: شیراز به منصور صانع مدیون است؛ چراکه تاریخ عکاسی اش، روزگار کودکی اش و یادش را در سه گانه های خود ماندگار کرده است.

کورش کمالی سروستانی با بیان اینکه فارس نیز به منصور مدیون است، تاکید کرد: بناهای تاریخی و طبیعی و سنت های دینی و ملی این استان را در مجموعه آثار خود ماندگار کرده است.

وی، افزود: ما نیز بدو مدیونیم که افزون بر زیبایی مجموعه ای مستند از سرزمین کهنسال ما را در کالبد و گنجینه کتاب هایش در جرگه تاریخ ثبت کرده است. از این رو، استاد منصور صانع در تاریخ فرهنگی فارس می ماند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 26 اسفند، 1394 (677 مشاهده)

انتخاب کمالی سروستانی به عنوان هیات اجرایی ایکوم

در رای‌گیری هیات انتخاب ایکوم (کمیته ملی موزه‌های ایران)،   کوروش کمالی سروستانی، مدیر دانشنامه فارس، به عنوان هیات اجرایی انتخاب شد
در رای‌گیری هیات اجرائی ایکوم ایران که هر سه سال یک‌بار برگزار می‌شود، سیدمحمد بهشتی با 106 رای، سیداحمد محیط طباطبایی با 106 رای، محمدحسن طالبیان با 100 رای، علیرضا قلی‌نژاد با 100 رای، کوروش کمالی سروستانی با 96 رای، اردشیر صالح پور با 100 رای و فرزانه قائنی با 94 رای به عنوان هیأت اجرایی ایکوم و الهه اولیایی زاده به عنوان بازرس این کمیته انتخاب شدند .  سیدمحمد بهشتی بار دیگر به عنوان رئیس ایکوم ایران انتخاب شد؛ برای انتخاب ریاست ایکوم، مانند انتخابات ریاست جمهوری، هر رئیس امکان انتخاب شدن در دو دوره متوالی و پشت سرهم را دارد.
کمالی سروستانی در این مراسم به اینکه ایکوم در شیراز بیشترین تعداد عضو را دارد گفت: برنامه‌هایی زیادی از قبیل برگزاری جلسات آموزشی موزه‌داران، استاندارد‌سازی موزه‌ها، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف و ... در راستای فعالیت‌های ایکوم برگزار شد

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 23 اسفند، 1394 (676 مشاهده)

کمالی سروستانی: کاریکاتور عصاره تلخ و شیرین اندیشه بشری است
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در نشست نقد و بررسی آثار کاریکاتور احمد رضا سهرابی، کاریکاتور را یک زبان و نشانه اندیشگانی برای ارتباط و تاثیر گذاری دانست‌.

‌ کوروش کمالی سروستانی گفت: کاریکاتور عصاره تلخ و شیرین اندیشه بشری و بیان کننده والاترین مضامین با حداقل مواد و حداکثر تیراژ و عالی ترین شکل بیان ژورنالیستی است.

مدیر دانشنامه فارس در هشتمین نشست روزنامه نگار در زوم کاریکاتور را انعکاس طنز در تصویر خواند و گفت: کاریکاتور طعم نقد و‌مبارزه دارد.

وی کاریکاتور را یک زبان جهانی دانست و گفت : کاریکاتور چون زبانی جهانی است می توانیم کاریکاتوریست جهانی داشته باشیم از همین جهت است که احمد رضا سهرابی آثارش در کشورهای مختلف چون ژاپن، ترکیه، چین، هند، اسپانیا، آلمان، دانمارک و مکزیک دیده می شود؛ لذا اگر استان فارس روزنامه نگار جهانی ندارد اما خوشبختانه کاریکاتوریست جهانی دارد و سهرابی که زبان کاریکاتور ربط در اندیشه دارد. 

کمالی سروستانی افزود: احمد رضا سهرابی از کسانی است که هر روز می خوانیمش بخواهیم او را هم نخوانیم او ما را می نوازد! 

به اعتقاد مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس احمد رضا سهرابی در سپهرهای گوناگونی طبع آزموده و در هر سپهری به مقتضای آن پرواز کرده است.او در جشنواره‌های جهانی به گونه‌ای، در روزنامه ملی به شکلی و در روزنامه محلی به گونه‌ای دیگر حرف خود را می زند که این نشان از توانایی اندیشه و هنر سهرابی دارد.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 18 اسفند، 1394 (414 مشاهده)

نکوداشت استاد منصور صانع به همت دانشنامه فارس
 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 18 اسفند، 1394 (417 مشاهده)

کمالی سروستانی: سال 1397 سینما در شیراز یکصد ساله می‌شود

در مراسم گشایش رسمی لابی و سالن سینما فرهنگ شیراز، کورش کمالی سروستانی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس ضمن قدردانی از حضور هنرمندان، نویسندگان ، مدیران و نمایندگان منتخب مردم گفت: با  ارایه طرح  تاسیس آرشیو ملی هنر ایران در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس با موافقت جناب آقای دکتر صالحی امیری ریاست محترم مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران و جناب آقای مهندس افشانی  استاندار فارس این طرح به تحقق خود نزدیک شده است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 14 اسفند، 1394 (686 مشاهده)

خاندان وصال؛ خاندان فرهنگی شیراز

مراسم بزرگداشت خاندان وصال شيرازى، همراه با نمايشگاه اثار هنرى خاندان وصال با حضور نويسندگان، پژوهشگران و هنرمندان در مركز اسناد وكتابخانه ملى مركز فارس برگزار شد. در این مراسم کوروش کمالی سروستانی رییس مركز اسناد وكتابخانه ملى مركز فارس، دكتر جعفرمويد شيرازى، اميدبناكار ومهرداد شيرازى در خصوص زندگى وآثار خاندان وصال سخن گفتند. متن کامل سخنرانی کمالی سروستانی را در ادامه می‌خوانید:

مرا نه طالع سعد است و نه اتابک سعد

خدا نخواست که خیزد دو سعدی از شیراز

شاید اگر اشاره مرشد بزرگوار و عارف ربانی، میرزا ابوالقاسم سکوت شیرازی، به میرزا کوچک نبود،  نخستین تخلص "محمد شفیع " که " مهجور " بود، بر این خاندان می‌ماند، اما به اشاره سکوت، دوره مهجوری به سرآمد و میرزا کوچک " وصال " را برای تخلص خود برگزید.

 زاده زندیه، در روزگار قاجاریه به همه هنرهای زمان آراسته شد. به گونه‌ای که فتحعلی‌شاه قاجار در سفر شیراز چون نسخه قرآن او را که خوشنویسی، تذهیب، صحافی، تجلید و نقاشی اش را همه خود انجام داده بود، دید، گفت: " جناب وصال، اسراف کمالات نموده‌اند" و فرمان مقرری داد و از آن پس بود که همه پسران هنرمند وصال از دولت مستمری دریافت کردنند

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 11 دی، 1394 (745 مشاهده)

کمالی سروستانی در مراسم معرفی «فرهنگ مردم سروستان»: کتاب؛ پیش‌زمینه توسعه فرهنگی

در دویست و هفتاد و ششمین نشست  کتاب و کتابخوانی کشور که به میزبانی شهرستان سروستان  و در تالار حافظ این شهرستان برگزار شد، کورش کمالی سروستانی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس،یکی از میهمانان ویژه این مراسم، کتاب «فرهنگ مردم سروستان» اثر ماندگار استاد صادق همایونی را معرفی کرد.

وی در معرفی این کتاب گفت: در سال 1349 زمانی که این کتاب گرانسنگ به همت استاد صادق همایونی به چاپ رسید هیچ یک از شهرهای ایران دارای چنین کتابی نبود و این نخستین منوگراف علمی در آن روزگار بود.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس افزود: استاد انجوی شیرازی که در آن روزگار ریاست دفتر مرکزی فرهنگ مردم ایران را به عهده داشت در مقدمه کتاب این طور می نویسد: «اینک می توان به جرأت ادعا کرد که در میهن ما تا امروز کار جمع آوری و تنظیم مردم یک شهر، به این دقت و امانت انجام نشده است و این کتاب می تواند نمونه و سرمشق قابل اعتمادی برای پژوهندگان و گردآورندگان فرهنگ مردم ایران باشد».

 کمالی سروستانی با اشاره به برخی ویژگی های این کتاب ارزشمند گفت: این کتاب روایت زندگی مادی، معنوی و اجتماعی مردم سروستان در دهه چهل است با نگاهی به گذشته تاریخی سروستان. فرهنگ مردم یا فولکلور در تعریف علمی در برگیرنده فرهنگ مردم یک سرزمین است از تولد تا مرگ. سنت های بومی، خرافی، دینی، عینی و علمی. همه آن چیزهایی که انسان در آن زاده می شود، می بالد و می میرد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 8 دی، 1394 (714 مشاهده)

کمالی سروستانی: نیازمند «سیاست ملی کتاب» هستیم

به اعتقاد رییس مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس، توسعه پایدار زمانی تحقق می‌یابد که علم به فرهنگ تبدیل شود.

هفته پژوهش در مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس با حضور استادان، پژوهشگران و کتابداران برگزار شد.

در این همایش که با عنوان «نقش‌های نو برای کتابخانه‌ها در پشتیبانی از پژوهش» برگزار شد، کوروش کمالی سروستانی، رییس مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس ضمن بررسی وضعیت پژوهش و کتابخانه گفت: به روایتی می‌توان تاریخ فرهنگ را به دو دوره تقسیم کرد: دوره پیش از نشر کتاب و دوره پس از آن. چراکه فرهنگ آمیزه‌ای از شناخت، باور، اخلاق، هنر، قانون و سنت است که هر عضو جامعه آن را کسب و با آن زندگی می‌کند و توسعه فرهنگی، توسعه‌ همه این فضیلت‌هاست.

نیازمند تعادل فرهنگی هستیم

وی افزود: فرهنگ به ما هویت می‌بخشد و متمایز می‌کند. فرهنگ روابط اخلاقی و خلاق را در میان مردم رواج می‌دهد. فرهنگ تمدن‌ساز و عصاره تلاش آدمی است از هبوط تا کنون. و به همین دلیل است که ما در این روزگار به توسعه فرهنگی به عنوان شاهراه توسعه پایدار می‌اندیشیم. ما نیازمند تعادل فرهنگی هستیم. تعادل فرهنگی بر« اعتقادات»، «تاسیسات و تجهیزات و کالاهای فرهنگی» و «سازمان‌ و نهادهای اجتماعی» استوار است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 26 آذر، 1394 (780 مشاهده)

دیدار کنفوسیوس با سعدی در تهران و پکن

به دنبال برگزاری همایش سعدی و پوشکین، سعدی و یونس‌ امره، سعدی و سروانتس، سعدی و متنبی در چهار سال گذشته در تهران، مسکو، آنکارا و مادرید، در بهار سال ۱۳۹۵، همایش سعدی و کنفوسیوس با حضور سعدی‌پژوهان و کنفوسیوس‌پژوهان ایران و چین در مرکز فرهنگی شهر کتاب و دانشگاه مطالعات خارجی پکن برگزار می‌شود.

برگزاری این همایش به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، دانشگاه مطالعات خارجی پکن و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین در روزهای یک‌شنبه و دوشنبه ۲۹ و ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ در تهران و در خرداد ماه در دانشگاه مطالعات خارجی پکن است.

علی‌اصغر محمدخانی ـ معاون فرهنگی شهر کتاب ـ با اعلام این خبر گفت: مرکز فرهنگی شهر کتاب با همکاری مرکز سعدی‌شناسی برنامه‌ی ده ساله‌ای را از سال ۱۳۹۱ شمسی تا ۱۴۰۰ تدوین کرده است که به معرفی ادبیات کلاسیک فارسی و آثار سعدی به کشورهای مختلف و نیز شناخت شاعران و اندیشمندان دیگر کشورها و مقایسه‌‌ی اندیشه‌ها و آثار آنان با سعدی می‌پردازد. در سال ۱۳۹۵ آثار سعدی به ویژه اندیشه‌های اجتماعی او با آثار و اندیشه‌های کنفوسیوس تحلیل و بررسی می‌شود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 3 آذر، 1394 (709 مشاهده)

نشست «پیشینه پیشه کتابفروشی»/ اهمیت تاریخ کتابفروشی در تاریخ فرهنگ

نشست »پیشینه پیشه کتابفروشی» به مناسبت هفته کتاب با حضور شاعران و نویسندگان و کتابداران در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.
کوروش کمالی سروستانی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در این مراسم تاریخ کتابفروشی را مقوله‌ای اساسی در تاریخ فرهنگ خواند و تاکید کرد: کتابفروشی در ارائه خدمات و عرضه کالای فرهنگی به عنوان آخرین حلقه در روند تولید به مصرف کتاب دارای اهمیت جدی است. وی همچنین گفت: در وضعیتی منحصر به فرد و عجیب تعداد ناشران ایران تقریباً چهار برابر تعداد کتابفروشان است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 25 آبان، 1394 (857 مشاهده)

مدیر مرکز سعدی‌شناسی مطرح کرد: ویژگی‌های منحصربه‌فرد آثار سعدی


مدیر مرکز سعدی‌شناسی در مراسم بزرگداشت روز جهانی میراث دیداری و شنیداری و رونمایی از دو اثر ایرانی تازه به ثبت‌رسیده،  «کلیات سعدی» و «مسالک‌الممالک» اصطخری در فهرست حافظه جهانی یونسکو به ویژگی‌های مهم و منحصر به فرد آثار سعدی پرداخت.

متن کامل سخنرانی کوروش کمالی سروستانی که در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انجام شد در ادامه می‌آید:

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 6 آبان، 1394 (753 مشاهده)

دومین روز همایش یادروز حافظ در شهر کتاب/ حافظ و غرب

دومین روز همایش یادروز حافظ معرفی هامرپورگشتال شرق‌شناس آلمانی‌زبان سده‌ی نوزدهم را در دستور کار خود داشت. پورگشتال آثار متعددی از ادبیات کلاسیک فارسی را به زبان آلمانی برگردانده است؛ از آن‌جمله می‌توان به دیوان حافظ و تاریخ وصاف اشاره کرد. جالب توجه است ترجمه‌ی وی از غزلیات خواجه همان است که دریچه‌ای تازه بر دیدگان گوته باز می‌کند. در این همایش رویکردها و کم و کیف کار وی بررسی و تبیین شد تا مخاطب ایران با بخشی از اقدامات شرق‌پژوهان سده‌ی پیشین اروپا آشنا شود.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 25 مهر، 1394 (829 مشاهده)

اولین روز همایش یادروز حافظ در شهر کتاب / حافظ؛ شاعر متفاوت


«همایش یادروز حافظ» در تهران با حضور  دوستداران حافظ و حافظ پژوهان در مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار شد.

در نوزدهمین یادروز حافظ و در همایش شهر کتاب، دکتر رضا داوری‌‌اردکانی (تاملی فلسفی در شعر حافظ)، استاد بهاءالدین خرمشاهی (نظریه‌ پاشانی شعر حافظ)، دکتر مریم حسینی (نقد اسطوره‌ای شعر حافظ)، دکتر امیرعلی نجومیان (نقد پساساختگرایی غزل شهره‌ی شهر)، دکتر بهادر باقری (نگاهی به کاربست نظریه‌های ادبی در شرح اشعار حافظ)، کوروش کمالی‌سروستانی (کارنامه‌ حافظ‌پژوهی در یک سال گذشته) سخن گفتند.

این همایش به همت مرکز فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب و با همکاری موسسه‌ی آموزش عالی حافظ شیراز، پژوهشکده‌ی زبان ملل دانشگاه تهران و انجمن دوستداران حافظ در شهر کتاب برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 22 مهر، 1394 (778 مشاهده)

همایش دو روزه‌ حافظ در شهر کتاب تهران

به مناسبت روز بزرگداشت حافظ، همایش دو روزه‌ی حافظ در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۱ و ۲۲ مهر ساعت ۱۵ با حضور حافظ‌پژوهان و صاحب‌نظران در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می‌شود.
علی‌اصغر محمدخانی ـ معاون فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب ـ با اعلام این خبر گفت: این همایش به همت مرکز فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب و با همکاری موسسه‌ی آموزش عالی حافظ شیراز، پژوهشکده‌ی زبان ملل دانشگاه تهران و انجمن دوستداران حافظ در شهر کتاب برگزار می‌شود. روز اول همایش به تحلیل و بررسی شعر حافظ از منظر نظریه‌های ادبی و روز دوم به حافظ و هامر پورگشتال اختصاص دارد که در این روز آثار پورگشتال درباره‌ی ادبیات فارسی و ترجمه‌ی آلمانی شعر حافظ به قلم او تحلیل و تبیین می‌شود.


 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 15 مهر، 1394 (762 مشاهده)

طارمی و نقشینه کلام

 کوروش کمالی سروستانی/ *در هماره تاریخ و در گذر از کوی خوشنامی هنرمندان، آلاله‌های خوش‌تراش و صیقل‌خورده آثار هنری، نخستین شمیم سحرگاهی است که گونه‌های غبار گرفته‌مان را در عبور از زمان و نشیب‌هایش، با خنکای نیلی آسمانی می‌نوازد و تار و پود خسته‌مان را دستخوش طعم گس زندگی و شور دوباره روییدن می‌کند؛ چونان آب زلالی که پیادگان تشنۀ وادی را، راحت جان می آفریند.

چه بسیار آثاری که در حریر رنگ رنگ خلاقیت شاعران ما را وامدار هنرهایی می‌نماید که تکریم و تعظیم‌مان را برمی‌انگیزد. به خلوت سرایشان که پا می‌نهی، جز ملکوت کلمات نمی‌یابی و هر آنچه را که می‌یابی، گویی سوسوی فانوسی است غریب که غریقان بی‌طلوع را خورشید شب افروز می‌نمایداز آن پس تردیدی نمی‌ماند كه شاعران اعجاز هنر را می‌شناسند و چنین است که وجودشان را شور و غوغایی فرا می‌گیرد تا صادقانه و خاضعانه از ظرافت این هنرها با ما سخن گویند و آن را از پستوی گمنامی به پهنة نام‌آوری بیرون آورند و چنین است که نام آشنای یدالله طارمی ما را به صمیمیت سیالی فرا می‌خواند که از طراوت روحش بر‌می‌خیزد؛ نبض نگاهش با شعر درآمیخته است. تار و پود شعر را می‌شناسد و در شاعرانگی‌هایش آن را به تجلی می‌گذارد. اهل قلم است و سال‌هاست که بر صحیفه ماندگار زندگانی‌اش، نقش شعر می زند. فراز و فرودهای بسیاری را پسِ پُشت نهاده است، اما قامت استوارش از نستوهی او حکایت دارد. نبض سبز زندگی در او جاری است؛ گویی ملكوت كلمات، خشت خشت زندگي‌اش را مي سازد تا از اين همه شعله‌اي افروزد در پيش روي جويندگان

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 30 شهریور، 1394 (821 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری