•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم منتشر شد
مجموعه مقالات سعدی‌شناسی دفتر چهاردهم همزمان با بزرگداشت سعدی در اول اردیبهشت ماه جلالی 1390 توسط مرکز سعدی‌شناسی منتشر شد.
این مجموعه در برگیرنده مقالات سيزدهمين مراسم بزرگداشت سعدی در اردیبهشت 1389 از كوروش كمالي‌سروستانی، دكتر ضياء موحد، دكتر محمّديوسف نيّري، دكتر هوشنگ رهنما، عبدالعلي دست‌غيب، دكتر نصرالله پورجوادي، دكتر صفر عبدالله، دكتر فرح نيازكار، دكتر علي محمدي، دكتر محمّدرضا برزگر خالقي/ معصومه قديري‌نژاد، دكتر رضا شعباني، دکتر مهدی محبتی، دكتر رضا داوري اردكاني، دكتر محمود فتوحي، دكتر سعيد حميديان، دكتر مريم حسيني، دكتر اميرعلي نجوميان، دكتر ناصر قلي‌سارلي، فاطمه عليزاده مفاهيم گوناگون هم‌چون عاشقانه‌ها؛عارفانه‌ها و موسيقي غزل سعدي و سلسله موي دوست مي‌باشد.
 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 31 فروردین، 1390 (701 مشاهده)

یادروز سعدی؛ بهانه ای برای توجه به سعدی پژوهی
مدیر مرکز سعدی شناسی،معتقد است سعدی پژوهی برای رسیدن به جایگاه در خور نیازمند عزمی ملی و اعتباری در خور است. وی تاکید می کند که نه تنها در بخش پژوهشهای سعدی شناسانه که در معرفی سعدی نیازمند توجه به ابزارهای نوین آفرینش هنری ازجمله فیلم، سریال، نقاشی، خوشنویسی، موسیقی، تئاتر و ... و از همه مهمتر توجه به فرهنگ عمومی از دبستان تا دانشگاه و دیگر عرصه ها هستیم.
کوروش کمالی سروستانی در گفت و گو با خبرگزاری مهر،  یادروز سعدی را  بهانه ای برای توجه بیشتر اهل فرهنگ و پژوهشگران به سعدی پژوهی خواند.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 30 فروردین، 1390 (1190 مشاهده)

مدح قصايد سعدي
درونمایه قصیده با سعدی، صورت معهود خود راترک گفته، هویتی تازه می یابد. به باوری ، رابطه مادح و ممدوح در قصاید سعدی تغییر می کند و شاعر حضور خود را اسباب افتخار ممدوح  می شمارد. سعدی در قصاید فارسی و عربی خود بسیاری از معانی عاشقانه و مفاهیم اجتماعی و انسانی و نیز جمال گرایی و کمال گرایی را با وسعت اندیشه خود پیوند می زند و آثار ماندگاری را می آفریند.
سعدی در درونمایه قصاید و مراثی و ترجیع بندهای خود همچون دیگر آثارش نشان می دهد که نمی‌تواند فارغ از درد و رنج بشریت گوشه عزلت گزیند و تنها در اندیشه خود باشد. او در اجتماع حضور می‌یابد و با قدرتمندان به فرزانگی و هوشمندی سخن می‌گوید، تشویقشان می‌کند، تحسینشان می‌کند، تحذیرشان می‌کند، پندشان می‌دهد و به عاقبت خیر فرامی‌خواندشان تا هم مایه سعادت خود باشند و هم سودمندی مردمان جامعه.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 30 فروردین، 1390 (1131 مشاهده)

سعدي در صدر دست‌نوشته‌هاي ايران

كوروش كمالي سروستاني گفت:  «فهرستواره‌ي دست‌نوشته‌هاي ايران»، «نسخه‌هاي خطي سعدي» در صدر دست‌نوشته‌هاي ايران به زبان فارسي قرار دارد. در پي چاپ كتاب دوازده‌جلدي «فهرستواره‌ي دست‌نوشته‌هاي ايران» به كوشش مصطفي درايتي كه توسط كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شوراي اسلامي منتشر شده است. كمالي سروستاني، مدير مركز سعدي‌شناسي، در گفت‌وگو با خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ درباره‌ي اين كتاب و جايگاه آثار سعدي در نسخه‌هاي خطي فارسي عنوان كرد: اين كتاب ارزشمند توانسته است به دغدغه‌ي ديرينه‌ي پژوهشگران پاسخ دهد و اينك پژوهشگران مي‌توانند به فهرست كليه‌ي نسخ خطي در مورد علوم ديني، علوم انساني، علوم طبيعي و علوم پايه در يك مجموعه دسترسي داشته باشند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 4 اسفند، 1389 (1493 مشاهده)

آموزه‌های حج در آثار سعدی
چو كعبه قبلۀ حاجت شد از ديار بعيد           روند خلق به ديدارش از بسي فرهنگ
(سعدی، 1376: 55)
آن‌چه که از ادبیات کهن فارسی پس از ورود اسلام به ایران به دست ما رسیده است، نشان ازاین دارد که «حج» و مفاهیم مرتبط با آن همواره مورد توجه ادیبان ایرانی بوده و اینرویکرد گرچه در هر دوره متفاوت بوده ، ولی تا به امروز همچنان مورد اهمیت و توجه شاعران و نویسندگان ماست.
از نخستین باری که «ابومحمد منصور علیمنطقی رازی» شاعر قرن چهارم هجری نام «کعبه» را  در اشعار خود آورد، تاکنون، در دیوان اشعار و متون نثر بسیاری از شاعران و نویسندگان ما به این مقوله و اهمیت آن پرداخته شده است؛ چنانکه می‌توان در آثار انوری، سنایی، خواجوی کرمانی، محمود دهلوی،اوحدی مراغه‌ای، عبدالرحمان جامی، ابن یمین، هلالی جغتایی، شیخ بهایی، عطارنیشابوری، عبید زاکانی، خیالی بخارایی، مولانا ، سعدی و حافظ و .... نشانه‌هایی از موضوع حج یافت که این توجه هم درقالب توصیف مناسک حج و هم توجه به معنای عمیق سفر به خانه خداست.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 19 بهمن، 1389 (1261 مشاهده)

ميراث امداد و مسئوليت ما
مراسم یادبود زنده یاد، استاد حسن امداد، مورخ و پژوهشگر برجسته شیرازی صبح روز، سوم دیماه در تالار حافظ شیراز برگزار شد. آنچه در ادامه می آید متن سخنرانی کوروش کمالی سروستانی، مدیر دانشنامه فارس در این مراسم است.
 
ميراث امداد و مسئوليت ما
به نـام خداوند جان آفرين
حكيم سخن بر زبان آفرين
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 29 دی، 1389 (1171 مشاهده)

سفر استاد امداد
استاد حسن امدادنويسنده، مورخ و سعدی پژوه برجسته شيرازي بامداد امروز دارفانی را وداع گفت. پيكراين نويسنده و پژوهشگر كه مقالات متعددي در مورد زندگي و آثار سعدي نوشته صبح چهارشنبه اول دی ماه از ساعت 9 مقابل آرامگاه سعدي تشييع و در جوار آرامگاه حافظ به خاك سپرده مي شود.
مراسم سومين روز بزرگداشت استاد امداد هم ساعت 30/9تا 30/11 صبح روز جمعه سوم دي ماه در تالار حافظ شيراز برگزار مي شود.

وی عـضو هیات مـوسـس مـرکز سعـدی شنـاسی، نــویسنده کتـــاب «جـــدال مـــــدعیان با سعــــدی»، عضـــــو کمیــــته علمی کنگــــره هفتصــــدمین سال درگذشت سعــــدی بود. وی مجمــــوعه «تـــركيب‌آفريني آثار سعدي» را زیــــر چاپ داشــــت.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 30 آذر، 1389 (1265 مشاهده)

«كازرون شهر سبز» منتشر شد
 کازرون شهر سبز ‎کتابی جامع  در معرفی و شناخت کازرون است  كه دربرگيرنده بخشهاي مختلف زير است:
1. اوضاع طبیعی جلگه کازرون:  كه پيرامون وضع طبیعی کوه ها، رودها و چشمه سارهای کازرون است.
2. اوضاع سیاسی و تحولات شهرستان کازرون: در این بخش موقعيت و حدود شهرستان کازرون، تقسیمات سیاسی، تحولات شهر باستانی شاپور کازرون، اوضاع سیاسی قبل و بعد از اسلام و... به تفصیل مورد بررسي قرار گرفته است.
3. اوضاع اقتصادی شهرستان کازرون: در این فصل اوضاع کشاورزی کازرون  همچون کشت و برداشت و احتیاجات اهالی و محصولات بومی و صنعت و آبیاری و پروژه های مختلفی که برای پیشرفت این شهرستان انجام شده، مورد بررسی قرار گرفته است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 8 آبان، 1389 (1164 مشاهده)

دیدار با محمدعلی سپانلو در تهران‌ کلینک
چند روزی است که محمد‌علی سپانلو «کاشف از یاد رفته‌ها» شاعر و منتقد معاصر در بیمارستان تهران‌کلینیک بستری است. یاد روز حافظ بهانه‌ای شد که در دیدار با شاعر امروز از شاعر ماندگار زبان‌فارسی و موسیقی شعر او سخن بگوییم. در این دیدار که علی‌اصغر محمدخانی، معاون فرهنگی شهرکتاب، و کوروش کمالی‌سروستانی، عضو هیأت‌ موسس مرکز دانشگاه حافظ‌شناسی، حضور داشتند سپانلو در یادداشتی در باب موسیقی حافظ نوشت:...
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 21 مهر، 1389 (1145 مشاهده)

گزارش همايش دو روزه موسيقي شعر حافظ
                                  
 ۲۰ مهرماه در تقویم رسمی ایران از سال ۷۶ بدین‌سو، به عنوان روز بزرگداشت حافظ نامگذاری شده است. به همین مناسبت موسسه‌ی شهر کتاب، موسسه‌ی پژوهشی دانشنامه‌ی فارس و موسسه‌ی آموزش عالی حافظ شیراز، با مشارکت یکدیگر، در مرکز فرهنگی شهر کتاب همایش دو روزه‌ای را برگزار کردند تا با نگاهی ریزبینانه و از یک منظر خاص، غزلیات حافظ را مورد توجه قرار دهد. «موسیقی شعر حافظ» موضوع بررسی این همایش بود. علی‌اصغر محمدخانی، معاون فرهنگی موسسه‌ی شهر کتاب در ابتدای همایش با اشاره به اینکه تاکنون فقط جنبه‌های عمومی غزل حافظ در همایش‌های بزرگداشت وی در مرکزیت قرار گرفته، گفت: «معتقدیم باید به جای جملات کلی و تکراری، به صورت تخصصی‌تری به بررسی حافظ پرداخته شود. اگر به کتاب‌شناسی آثار منتشر شده درباره‌ی غزلیات حافظ نگاه کنیم، خواهیم دید در این موضوع آثار محدودی به چاپ رسیده و غیر از کارهایی معدود، مثل اثر زنده‌یاد حسین‌علی ملاح و چند مقاله از استاد شفیعی کدکنی، و تحقیقاتی از جوان‌ترهای پژوهش ادبی مثل دکتر دره‌ دادجو، محمدجواد عظیمی و جواد مرتضایی، متاسفانه چیز دیگری در چنته‌ی پژوهش‌های مربوط به موسیقی شعر حافظ گرد نیامده است.»
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 21 مهر، 1389 (1159 مشاهده)

گفت و گو ي تفصيلي ايسنا با طراح روزهاي حافظ و سعدي

كمالي سروستاني:در عرصه حافظ پژوهی پژوهشگران ایرانی پیشگام بوده‌اند

دانشگاه‌ها ي ما هیچ برنامه‌ای برای انجام پژوهش‌های گروهی در زمینه حافظ پژوهی دارند

كوروش كمالي سروستاني پيشنهاد دهنده و عضو هيأت مؤسس و هيأت مديره بنياد فارس شناسي در سال 1372 است.
وي در سال 1375 پيشنهاد نامگذاري اول ارديبهشت و همچنين بيستم مهر را به عنوان روزهاي سعدي و حافظ در انجمن ادبي ياران يكشنبه ارائه و اين پيشنهاد را با بزرگاني چون شادروان دكتر زرين كوب و بهاءالدين خرمشاهي مطرح مي‌كند و يكسال بعد در بيستم مهرماه 1376 براي نخستين بار مراسم بزرگداشت روز حافظ را به صورت استاني برگزار مي‌كند.
پيگيري و سماجت او در بنياد فارس شناسي باعث مي‌شود تا سرانجام شوراي فرهنگ عمومي كشور به ثبت يادروزهاي سعدي و حافظ در تقويم رسمي كشور بپردازد.
با رسميت يافتن اين يادروزها، مراسم برگزاري آن از محدوده استان فارس فراتر رفت و به يك واقعه كشوري تبديل شد.
به گزارش ايسنا پيش از ثبت يادروز اين دو شاعر شيرازي هيچ روزي در ايران به عنوان يك روز فرهنگي و به نام شاعر يا نويسنده‌اي نامگذاري نشده بود.
كمالي سروستاني مدت 12 سال مديريت بنياد فارس شناسي را برعهده داشت و در اين مدت برنامه هاي و كنگره‌هاي استاني‌، ملي و فراملي زيادي را برگزار كرد كه از آن جمله مي‌‌توان به برگزاري هفته فرهنگ آلمان و فرانسه در شيراز و همايش بزرگ فارس شناسي نام برد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 18 مهر، 1389 (1355 مشاهده)

موزه هنر مشكين‌فام منتشر شد
این کتاب که به مناسبت 28 اردیبهشت ماه، روز جهانی موزه توسط دكتر غلامرضا وطن‌دوست و استاد حسن مشكين فام گردآوري و توسط انتشارات دانشنامه فارس منتشر شده ، پیرامون موزه هنر مشکین فام در شیراز است.
در این کتاب علاوه بر معرفی اشیای موجود در موزه، هنرمندان قدیم و جدید شیراز و فارس، در رشته های مورد نظر معرفی شده و راهنمایی خوب برای شناخت هنرمندان فارس محسوب می‌شود که همراه با عکس های رنگی و سیاه و سفیدی از آنان است.
مطالب این کتاب به صورت دوزبانه (فارسی ـ انگلیسی) ارائه شده و شامل بخش‌های زیر است:
خوشنویسی: در این بخش ابتدا سابقه خوشنویسی در شیراز و فارس آمده، سپس خوشنویسان معروف خطه  فارس همچون ابن مقله بیضاوی شیرازی، میرزا احمد نیریزی، خاندان اشرف الکتاب ارسنجانی، خاندان وصال، فتحعلی حجاب شیرازی و... به همراه بخشی از آثار خوشنویسان فارس در آرشیو موزه معرفی شده اند.
 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 24 خرداد، 1389 (1182 مشاهده)

نشست یاد روز فردوسی در دانشگاه حافظ شیراز

نشست بزرگداشت یاد روز فردوسی با حضور استاد باستانی پاریزی و جمعی از فرهیختگان ادب فارسی در دانشگاه حافظ شیراز برگزار شد. در اين مراسم دكتر محمدابراهيم باستاني‌پاريزي كلام خود با بيتي از سعدي:

به نام خداوند جان آفرين

حكيم سخن بر زبان آفرين

آغاز كرد و گفت که اين برخلاف عادت است كه انسان بخواهد راجع به فردوسي صحبت كند و در اول شعر سعدي را مطلع كلام خود قرار دهد و بيتي را از حافظ بياورد، مي‌شود اسم آن را براعت استعلال گذاشت براي كسي كه مي‌خواهد در سالن دانشگاه حافظ شيراز بيايد و راجع به فردوسي صحبت بكند، اشكالي ندارد كه خوب هم هست.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 29 اردیبهشت، 1389 (1496 مشاهده)

حسن ميرعابديني:
داستان ستايش زندگي است
نشست ادبیات داستانی با حضور حسن میرعابدینی پژوهشگر و نويسندة كتاب «صد سال داستان‌نويسي ايران» در دانشگاه حافظ شيراز برگزار گردید.
در ابتدا کوروش کمالی سروستانی، ضمن برشمردن ویژگی‌های علمی حسن میرعابدینی؛ به معرفی آثار او همچون صد سال داستان‌نویسی در ایران اشاره كرد و گفت:
در ميان مقالات و كتاب‌هايي كه در معرفي و نقد و تحليل ادبيات معاصر ايران تدوين شده است كتاب «صد سال داستان‌نويسي» جايگاه ويژه‌اي دارد. اگرچه اكنون به روايت تقسيم‌بندي تاريخي كه آغاز داستان‌هاي معاصر را 1272 شمسي مي‌داند در آستانه 120 سالگي اين نوع ادبي هستيم. كه اميد است ويرايش و بازبيني اين كتاب دوران 57 تاكنون را در برگيرد.
وي افزود: در سرفصل دروس كارشناسي زبان و ادبيات فارسي تنها دو واحد به ادبيات داستاني معاصر اختصاص يافته است كه بديهي است امكان كار گسترده و آشنايي وسيع با اين نوع ادبي در اين دو واحد امكان‌پذير نيست. برگزاري كارگاه‌ها و سخنراني‌هايي از اين نوع مي‌تواند در جهت شناخت بهتر ادبيات معاصر به دانشجويان مؤثر باشد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 20 اردیبهشت، 1389 (1437 مشاهده)

عاشقانه‌ها و عارفانه‌ها
اول دفـتر بـه نــام ايـزد دانـا
صانع پــروردگار حــي تــوانــا
اكبر و اعظم خداي عالم و آدم

صورت خوب آفريد و سيرت زيبا

بار ديگر در اول ارديبهشت ماه مقدم استادان، سعدي‌پژوهان، شاعران و نويسندگان، دانشجويان و همة علاقه‌مندان به سعدي را در چهاردهمين نشست علمي يادروز سعدي گرامي مي‌داريم.
پس از اعلام دهة سعدي‌شناسي و گلگشت «در دوران و زندگي سعدي» و «بوستان» و «گلستان» استاد سخن، اينك به «سال غزل» رسيده‌ايم.
غزليات سعدي جايگاه ويژه‌اي در ميان سروده‌ها و نوشته‌هاي او دارد. اين غزل‌ها، تراوش روح بزرگ و شاعرانة متفكري‌ هستند كه بوستان و گلستان را آفريده است و در آن دو اثر با تكيه بر حكمت نظري و حكمت عملي به سير آفاق و انفس پرداخته و مي‌توان در غزل‌هايش حاصل تلفيق پرشگون نتايج نظري و عملي اين دو اثر را در قلمرو جمال و كمال به فراست دريافت.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 1 اردیبهشت، 1389 (1379 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری