•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

در کتابخانه ملی مرکز فارس عنوان شد: اهمیت «اسناد» در زندگی یک ملت


در جریان بازدید استاندار فارس از سازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس، با مرور اقدام‌های این مرکز بر اهمیت «اسناد» در زندگی یک ملت تاکید شد.

اسماعیل تبادار با حضور در سازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس در جهت گردآوری اسناد گرانبها و ارزشمند، یادآور شد: خوشبختانه بخش زیادی از این اسناد به صورت الکترونیکی از طریق سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در داخل و خارج از کشور قابل دسترسی است.

او با بیان اینکه بهره‌گیری از اطلاعات موجود درسازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس می‌تواند برای آشنایی مردم با تاریخ گذشته کشور در زمینه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد، گفت: مدیران و کارکنان این مرکز باید با تبلیغات گسترده‌تر زمینه آشنایی و آگاهی مردم از خدمات و اسناد ارزشمند موجود را فراهم کنند.



تبادار با اشاره به "جایگاه مناسب و ارزشمند سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس" بیان کرد: گرچه مجال نمایش همه اسناد گردآوری‌شده در این مجموعه وجود ندارد، اما با تاسیس موزه فرهنگ فارس، فضای مناسبی برای بهره‌گیری عمومی ایجاد شده است.

او با تأکید بر لزوم گسترش فعالیت‌ها در زمینه گردآوری و نگهداری اسناد، اظهار کرد: امیدوارم با تلاش برای جست‌وجوی اسناد بیشتر، زمینه دسترسی به این خزانۀ ارزشمند برای کشور و استان بیش از گذشته مهیا شود.

استاندار فارس در ادامه با اشاره به موقعیت قرار گرفتن ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس گفت: این مرکز باید اقداماتی را دنبال کند تا مجالی برای حضور بیشتر مردم، صاحبان تفکر و فرهیختگان در این مرکز فراهم شود.

وی در رابطه با گشایش در ورودی مجموعه و آزاد شدن دسترسی برای عموم، ضمن تشکر از این اقدام گفت: البته من همین را هم کافی نمی‌دانم و اساس ذهن من این است که همه درهای ورودی این مجموعه باید باز باشد و این امر موجب پررونق‌تر شدن این محیط می‌شود.

کوروش کمالی سروستانی مدیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس نیز در حاشیه این بازدید گفت: برنامه‌ریزی و مدیریت کلان اسناد ملی در استان، از مرحله تولید تا بایگانی، راکدسازی، شناسایی، تعیین تکلیف، انتقال اسناد واجد ارزش، نگهداری و دریافت اسناد اهدایی، امانی و خریداری اسناد باارزش، از جمله خدمات و وظایف این مرکز است.

او افزود: اسناد و مدارک، مهم‌ترین ابزار فعالیت‌های دولتی و مبنا و پایه تاریخ هر کشور و روشنگر حیات اجتماعی آن است و اهمیت اسناد در زندگی یک ملت را می‌توان همانند اهمیت حافظه در زندگی هر فرد دانست.

مدیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس اظهار کرد: اسناد، نسل‌ها را به هم پیوند می‌دهند و تجربه‌ها را منتقل می‌کنند و امکان تحلیل توفیق‌ها و ناکامی‌ها را فراهم می‌سازند. اسناد علاوه بر اینکه یکی از منابع هویت ملی هر کشورند، منبع دست اول برای پژوهشگران و مدیران کارآمد نیز هستند.

او همچنین گفت: کتابخانه‌های جهان، امروز علاوه بر آنکه مخزن کتاب‌ها و نشریات و منابع ارزشمند هستند، به محلی برای اندیشه، تعامل و گفت‌وگو و به یکی از نمادهای توسعه فرهنگی تبدیل شده‌اند. بالا بردن سرانۀ مصرف فرهنگی و ایجاد انگیزه برای حضور در فضای بیرونی و درونی کتابخانه نه تنها به عنوان قرائت‌خانه، بلکه مرکزی فرهنگی و پژوهشی، از اهداف توسعه این فضاهای فرهنگی و عمومی کردن آن‌ها بوده است.

کمالی درباره خدمات کتابخانه‌ای مرکز بیان کرد: سه تالار مطالعه با ظرفیت ۳۰۰ نفر، بیش از ۷۰هزار جلد کتاب، واسپاری کتاب و نشریات استانی، ۲۵ هزار نفر عضو، دسترسی دیجیتالی به منابع مختلف تحقیقاتی در تالار رقومی شامل پایان‌نامه‌ها، نسخ خطی، چاپ سنگی، چاپ سربی و کتاب‌های چاپی و همچنین پایگاه مرکز منطقه‌ای علوم و فن‌آوری، ایران داک، نورمگ و... بخشی از امکانات این مرکز است.

بنا بر اعلام این خبر، سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس در دورۀ مدیریت کوروش کمالی سروستانی که از اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴ آغاز شد، موفق شد در بخش تخصصی نسبت به توسعه بخش اسناد، ارتقای سطح آرشیو و طبقه‌بندی و دیجیتال‌سازی اسناد و نیز خدمات کتابخانه‌ای و افزایش منابع فارس‌شناسی و تاریخ شفاهی، واسپاری و آرشیو نشریات فرهنگی و هنری، اقداماتی را انجام دهد.

گشوده شدن درهای سازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس بر روی شهروندان و گردشگران و علاقه‌مندان به فرهنگ، تأسیس موزه فرهنگ فارس، گشایش سینما فرهنگ، راه‌اندازی گالری تار و پود، طراحی، تجهیز و بهره‌برداری از سالن‌های اندیشگاه و سرای سخن، ایجاد کافه کتاب، توجه به محوطه‌سازی مناسب، پیگیری طرح ایجاد آرشیو ملی هنر ایران، طرح مستندسازی تاریخ ادارات و سازمان‌های استان فارس، تبجیل از بزرگان فرهنگ و هنر و ادب فارس و ایران‌زمین، برگزاری نشست‌های ماهانه «روزنامه‌نگار در زوم»، برگزاری همایش «شیراز خاستگاه تعزیه»، انتشار «مصحف ابراهیم» گزیده قرآن کریم با خط ابراهیم سلطان، تدوین فهرست راهنمای کتابخانه‌های فارس، تدوین فهرست نسخ خطی مرکز فارس و همچنین برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها و نمایشگاه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف استانی، ملی و بین‌المللی، بخشی از اقدامات سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان فارس در سال‌های اخیر عنوان شده است.

 

 

ارسال شده در مورخه : شنبه، 6 مرداد، 1397 توسط ramezani

 
ورود
نام کاربری

رمز عبور

پیوندهای مرتبط
· مطالب بیشتر در مورد
· سایر مطالب نوشته شده توسط ramezani


پربازدیدترین مطلب در زمینه :
شب سعدی، پاسداشت دکتر مظاهر مصفا

امتیاز دهی به مطلب
امتیاز متوسط : 0
تعداد آراء: 0

لطفا رای مورد نظرتان را در مورد این مطلب ارائه نمائید :

عالی
خیلی خوب
خوب
متوسط
بد

انتخاب ها

 چاپ این مطلب چاپ این مطلب

"در کتابخانه ملی مرکز فارس عنوان شد: اهمیت «اسناد» در زندگی یک ملت" | ورورد به سیستم / عضویت در سایت | 0 نظر شما چیست؟
این سایت در قبال مطالب طرح شده توسط کاربران هیچگونه مسئولیتی ندارد .
مسئولیت مطالب و نظرات ارائه شده بر عهده کاربر ارائه کننده مطلب می باشد .

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری